Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Στο δρόμο προς τη Μόσχα ο Γιαννάκης!

Εδώ και μερικές μέρες, ο Ντούσαν Βουγιόσεβιτς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ΤΣΣΚΑ. Εν αναμονή του ματς με  αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, οι Μοσχοβίτες ψάχνουν μια ενδεδειγμένη λύση για να συνυφανθεί με τη διάδοχη κατάσταση. Όπως έχει γραφτεί τόσο στον ελληνικό, όσο και στο ρωσικό Τύπο, ο Βατούτιν έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, όντας σε ανοιχτή γραμμή μαζί του. Μάλιστα, όπως μάθαμε οι επαφές μεταξύ τους έχουν περάσει το προκαταρτικό στάδιο κι έχουν μπει σε αυτό των διαπραγματεύσεων.

Σάρωσε ο Μπάρλος!

Ειλικρινά, τι να πει κανείς για τη χθεσινή εμφάνιση του Νίκου Μπάρλου; Ο Πατρινός φόργουορντ ήταν με απλά λόγια ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ. Όρθωσε το ανάστημά του και απέδειξε πως μπορεί να κάνει τη διαφορά σε μία ομάδα όπως ο Πανιώνιος. Μπορεί η νίκη του Ιστορικού σε βάρος του Ηλυσιακού να επισκιάζεται από το φάουλ πάνω στον Καρύδα που δεν δόθηκε στο τέλος, όμως αυτό δεν μπορεί να περάσει σε δεύτερη μοίρα την εμφάνιση του πρώην παίκτη του Άρη.

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Μπάσιμο Πανελληνίου για Χάρις!

Ο Ίκαρος έχει στα σκαριά μία σχεδόν ολοκληρωμένη συμφωνία με τον Λανς Χάρις, όμως δεν είναι βέβαιο πως ο παίκτης θα μετακομίσει στην Καλλιθέα. Τ’ αυτί μας πήρε πως ο παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο άλλης ελληνικής ομάδας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αυτή είναι ο Πανελλήνιος!

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Δυστυχώς επιβεβαίωση

Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες ώρες ο Βασίλης Φραγκιάς από τον πάγκο του Ηλυσιακού! Από την προηγούμενη Τρίτη σας είχαμε ενημερώσει πως ο Έλληνας τεχνικός κόντρα στην ΑΕΚ... παίζει το κεφάλι του (http://basketdevotion.blogspot.com/2010/11/blog-post_16.html#more).

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ώρα για εκδίκηση

Μαντάρα... τα έχει κάνει ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στον Πανελλήνιο. Τον πήρε η κάτω βόλτα τον κόουτς και τώρα δεν μπορεί να τα μπαλώσει. Τους λίγους υποστηρικτές που είχε μέσα στα αποδυτήρια τους έχασε κι αυτούς. Ο λόγος; Μα φυσικά γιατί γέλασαν όλοι στο άκουσμα ότι ο Αντρέ Μπράουν θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στον Ίκαρο.

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Το δις εξαμαρτείν

Το ρόστερ του Ηλυσιακού έχει φτιάξει πολύ. Μπορεί να μην έχει βάθος έχει όμως 7 παίκτες που μπορούν να διεκδικήσουν την παραμονή. Το θέμα είναι ότι οι "κιτρινόμαυροι" θα φάνε το κεφάλι τους από μόνοι τους, καθώς καλές οι προσπάθειες που κάνει ο Παντελής Γαμπιεράκης αλλά τα αποδυτήρια έχουν πρόβλημα.

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Μυστικός δείπνος

Η ήττα από τον Πανιώνιο φόρτισε ακόμα περισσότερο το κλίμα στον Πανελλήνιο που δείχνει να μην πατάει καθόλου καλά. Οι μουρμούρες έχουν αρχίσει προ πολλού και οι αλλαγές στο ρόστερ είναι κάτι παραπάνω από δεδομένες. Το επιβεβαίωσε άλλωστε και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος. Αντρέ Μπράουν, Μόρις Μπέιλι και Γιόσεφ Κράμπενχοφτ είναι οι πρώτοι υποψήφιοι και δύο από αυτούς θα πληρώσουν το.... μάρμαρο.

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Έφερε ακόμα και πλυντήρια

Στα Ιλίσια έχει φυσήξει για τα καλά ένας αέρας αλλαγής. Από εκεί που ο Ηλυσιακός φαινόταν καταδικασμένος από όλες τις πλευρές τώρα κάτι αλλάζει. Ο Δελημπαλταδάκης είναι έξυπνος και το απέδειξε ακόμα μία φορά. Μυρίστηκε χρήμα στον Παντελή Γαμπιεράκη και με πλάγιο τρόπο τον έβαλε στα κοινά των "κιτρινόμαυρων". Του έκανε ΔΩΡΟ ένα μέρος των μετοχών της ΚΑΕ.

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Αρχισαν νωρίς τα... όργανα

Περισσότερο στο ποδόσφαιρο και λιγότερο στο μπάσκετ χρησιμοποιείται η έκφραση: " αυτός δεν θα προλάβει την παρέλαση". Η 28η Οκτωβρίου και κατ΄επέκταση η παρέλαση πέρασαν, όμως και πάλι κάποιοι έφυγαν... νωρίς.  Επειτα από τρεις αγωνιστικές εκ των οποίων η μία (1η) με αρκετές ιδιαιτερότητες πέντε ομάδες έχουν προχωρήσει σε αλλαγές.

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Τι τρέχει με τον Κέσελ;

Όταν πριν από μερικούς μήνες ο Ολυμπιακός αποκτούσε τον Μαρκ Κέσελ, ο Τύπος δεν αποθέωσε, αλλά ούτε αποδοκίμασε τη μεταγραφή του. Στη συνέχεια ήρθαν οι εκπληκτικές του εμφανίσεις στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας για να ανεβάσουν τις μετοχές του στα ύψη. Ωστόσο, τα πρώτα δείγματα γραφής του με τα ερυθρόλευκα δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά, ενώ έχουν διαταραχθεί ήδη οι σχέσεις του με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Οι ομάδες της Α1 ακτινογραφούνται


Κάθε χρόνο τέτοια εποχή διαβάζουμε αναλύσεις επί αναλύσεων για το τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της χώρας. Αν και συνήθως την ανάλυση καλούνται να την κάνουν καταξιωμένοι προπονητές, εντούτοις τις περισσότερες φορές καταλήγει σε αερολογία που δεν τεκμηριώνεται από κάποιο σοβαρό επιχείρημα.