Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Και δεν ήταν ψέμα...


Το 2010 αποτελεί πλέον μια ανάμνηση για όλους μας είτε με θετικό είτε με αρνητικό πρόσημο για τον καθένα. Αλλά για να γίνουμε πιο σαφείς ο γέρος χρόνος ο οποίος μας κούνησε μαντίλι θα μείνει προς το παρόν σημείο αναφοράς για το γυναικείο πρωτάθλημα. Ηταν μια αγωνιστική σεζόν η οποία πραγματικά δεν πρόκειται να διαγραφεί από το μυαλό όσων αγαπούν το μπάσκετ γένους θηλυκού.

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Μπάμπη έμεινες μόνος...

Ο Μπάμπης Καραμανλής όταν πρωτοήρθε στην ΑΕΚ μπορεί να δήλωνε ομαδικός τύπος, όμως οι φυγές δείχνουν πως μάλλον έχει τάσεις Βοναπαρτισμού και συγκεντρωτισμού. Ολα πλέον δείχνουν πως η κατρακύλα της ΑΕΚ δεν έχει σταματημό, καθώς οι μαύρες σελίδες που έχουν γραφεί μέχρι τώρα θα συνεχίσουν να γράφονται μέχρι να συμπληρωθεί... ολόκληρος τόμος.

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Τράκαραν μεταξύ τους Παύλος και Θανάσης!!!

Μόνο αυτοί οι δύο θα μπορούσαν να το κάνουν. Τον... Χριστουγεννιάτικο προϋπολογισμό τους επιβάρυναν ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ του www.leoforos.gr κατά την αναχώρηση τους από το ΟΑΚΑ έπειτα από το παιχνίδι με την Αρμάνι τράκαραν.

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Τι έγινε, δάγκωσαν τη γλώσσα τους;

Πριν από μερικούς μήνες ο Κώστας Παπακωνσταντίνου αποφάσισε να μην συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, δίνοντας τα ηνία σε ένα “φρέσκο” πρόσωπο, τον Δημήτρη Πρίφτη. Για κάποιον... ανεξήγητο λόγο, ο νεαρός τεχνικός αμφισβητήθηκε πριν καν φτάσει στην Καβάλα, ενώ κάποιοι βρήκαν πάτημα ακόμα και στο γεγονός πως δεν ήταν σε όλη την προετοιμασία, λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα.

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Μπασκετικό ειδύλλιο

Παίκτρια ομάδας Α1 τον τελευταίο καιρό πάει με ιδιαίτερη χαρά στη προπόνηση. Για την ακρίβεια από πέρσι είχε ένα έξτρα κίνητρο να πηγαίνει στο κλειστό. Ο λόγος; Ενα αγόρι της έκλεψε την καρδιά... Μέχρι εδώ όλα καλά.

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Η ιστορία μιας μεταγραφής

Τα ραπίσματα είναι απανωτά σε όσους κάποτε συμπαθούσαν τον Πανελλήνιο. Οι "ολυμπιονίκες" και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος πάνε από... γκάφα σε γκάφα. Ο έμπειρος τεχνικός ξαφνικά αποδεικνύεται ότι αδυνατεί πλέον να επιλέξει καλό ξένο (σ.σ. τα προηγούμενα χρόνια βέβαια διάλεγε πάντα πολύ καλά φέτος όμως δεν πετυχαίνει τίποτα).

Βασκικές σειρήνες

Ο Πάπε Σόου βρέθηκε πολύ κοντά στον Πανελλήνιο… Ο Σενεγαλέζος σέντερ τα είχε βρει σχεδόν σε όλα με τους «ολυμπιονίκες» και το μοναδικό ουσιαστικό θέμα ήταν να πάρει την ελευθέρας του από την Αλίκάντε. Την τελευταία στιγμή όμως ο 29άχρονος παίκτης αποφάσισε να ανεβάσει τις απαιτήσεις του…

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Πες τα ρε Σορωτάρα!

Οτι είναι προπονητάρα το ξέρουμε, όπως επίσης ότι είναι ένας τεχνικός που δεν προχώρησε πολύ παραπάνω απ' οσο άξιζε γιατί πάντα είχε άποψη που την εξέφραζε ανοικτά. Ο Κώστας Σορώτος προ ημερών έγραψε ένα άρθρο στη μπασκετική ιστοσελίδα www.basketnet.gr το οποίο είτε κάποιοι έκαναν πως δεν το είδαν είτε προσπάθησαν να το υποβιβάσουν.

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Κι όμως είναι ακόμα εδώ!

Στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ μπορεί να σπανίζουν οι καλοί ψηλοί, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και στους πλέι μέικερ, όπου υπάρχει πλεόνασμα. Συνήθως αυτοί είναι αθλητικοί, γρήγοροι και καλοί οργανωτές. Πως λοιπόν ο Ντέρεκ Φίσερ καταφέρνει και επιβιώνει ακόμα όντας μάλιστα βασικό γρανάζι στη μηχανή των πρωταθλητών Λ.Α. Λέικερς; 

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

«Λύκο» κάτσε φρόνιμα

Τον τελευταίο καιρό οι άνθρωποι του Ίκαρου κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να βάλουν σε καλούπι τον Άρη Λυκογιάννη, όμως το έργο τους είναι κάθε άλλο παρά εύκολο. Ο «Λύκος» δεν μπορεί να γίνει τόσο εύκολα αρνάκι και αυτό δεν κρύβεται. Πώς να το κάνουμε…

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Άκουσε τα χειρότερα

 
Ο Ραϊβόν Κοβίλ είναι πλέον ένα βήμα πριν τον Πανελλήνιο, όμως οι "ολυμπιονίκες" έδωσαν μεγάλη μάχη για να τον πείσουν. Ο 26χρονος σέντερ λίγο έλειψε να έχει την μοίρα των Μπράιαν Ζούμπεκ και Μουχάμεντ Σένε που ναι μεν απασχόλησαν την ομάδα της Λαμίας αλλά ποτέ δεν μπήκαν στο αεροπλάνο.

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Δυσαρεστημένος ο Άιβερσον

Τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα για τον Άιβερσον στην Τουρκία… Ο Αμερικανός δυσκολεύεται πολύ να προσαρμοστεί στην Μπεσίκτας ενώ και οι σχέσεις του με τον προπονητή της ομάδας Μπουράκ Μπιγικτάι δεν είναι και οι καλύτερες.