Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Οι εχθροί, τα αδέλφια, ο “Βούλης” και οι... Ρομά


Τελικά πόσο πιο κάτω θα φτάσει αυτός ο Πανελλήνιος και πόσο ακόμα θα αυθαιρετεί απέναντι στο νόμο; Για την... μετακόμιση στη Λαμία ο ερασιτέχνης Πανελλήνιος ποτέ δεν έβαλε υπογραφή όπως ορίζει το καταστατικό. Αυτή τη φορά συμφώνησε; Απλά ρωτάμε και περιμένουμε απαντήσεις.
Από εκεί και πέρα ήρθε η ώρα κάποιοι καβαλημένοι παράγοντες που νομίζουν ότι είναι κάποιοι επειδή βγαίνουν στο γυαλί να φάνε τα μούτρα τους γιατί παραείχαν καβαλήσει καλάμι. Ο “Βούλης” τι λέει τώρα για τη συνεργασία με τον Ηρακλή; Πέρσι ο ίδιος δεν ήταν που μίλαγε για ζούγκλες, έβγαζε ανακοινώσεις τη μία πίσω από την άλλη και εκβίαζε ότι θα τους βγάλει όλους στα περίπτερα; Τελικά “Βούλη” μήπως πρέπει να μασάς παρά να μιλάς γιατί όπως έχει καταντήσει ο Πανελλήνιος να είναι σαν τη (συμπαθέστατη κατά τα άλλα) φυλή των Ρομά εκτίθεσαι και μπορεί να χαρακτηριστείς κωλοτούμπας (λέμε τώρα).
Αντιγράφουμε από το basketnet.gr: “Τελικά στη ζωή όλα γίνονται… Δεν έχει περάσει καν ένας χρόνος από τις …πολεμικές ανακοινώσεις που αντάλλασσαν Πανελλήνιος και Ηρακλής μετά τον αγώνα της περσινής πρεμιέρας της Α1, και οι δυο ομάδες όχι μόνο τα βρήκαν αλλά σκοπεύουν να προχωρήσουν και μαζί στο μέλλον! Νέο σπίτι μάλιστα του Πανελληνίου το Ιβανώφειο, που χαρακτηριζόταν τότε ως …ζούγκλα! Περασμένα ξεχασμένα μάλλον…” Είδατε πως αλλάζουν τα πράγματα;

ΥΓ: Οι φίλοι του Πανελληνίου μπορεί να είναι λίγοι αλλά είναι καλοί. ΜΗΝ τους υποτιμάτε τόσο πολύ δεν είναι βλάκες

1 σχόλιο:

  1. Κρίμα πώς καταντάνε ένα σύλλογο με την ιστορία και την προσφορά του Πανελληνίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή