Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Γκέκος: «Να μπουν στην φιλοσοφία»

Χωρίς τον Δήμο Ντικούδη (ο οποίος περιμένει την αποδέσμευσή του από τον Αρη) ταξίδεψε στην Κω η ΑΕΚ. «Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προετοιμαστούμε εντατικά», δήλωσε ο τεχνικός της Ενωσης, Μηνάς Γκέκος.

«Πρόθεσή μας στο ματς με το Περιστέρι ήταν να προστατεύσουμε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, τους παίκτες οι οποίοι βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα και μετείχαν σε μόλις μια - δύο προπονήσεις. Δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να ρισκάρουμε τη συμμετοχή τους, ωστόσο, επιδίωξή μας ήταν να ενσωματωθούν στην ομάδα. Εξ αρχής είχαμε προγραμματίσει προετοιμασία μιας εβδομάδας. Το ζητούμενο, βέβαια, δεν είναι αν θα γινόταν στην Κω ή στο Καρπενήσι, αλλά αφενός να διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα μέσα και αφετέρου να προσηλωθούμε στους σκοπούς μας που είναι η φυσική κατάσταση και η αφομοίωση των αγωνιστικών συστημάτων. Θεωρώ σημαντικό οι παίκτες ν΄ ασχολούνται καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας με το στάδιο της προετοιμασίας. Ιδιαίτερα οι νέοι παίκτες θα μπουν πιο γρήγορα στη φιλοσοφία της ΑΕΚ».

Στο μεταξύ με ανακοίνωσή της η ΑΕΚ γνωστοποίησε ότι:

«Είναι ιδιαίτερη χαρά, ωστόσο, το γεγονός η ότι αποστολή της ΑΕΚ θα μείνει στο καλύτερο ξενοδοχείο του νησιού, εταιρία την οποία ίδρυσε το 1984 ο αείμνηστος Γιώργος Κυπριώτης. Ένας δραστήριος επιχειρηματίας και κυρίως, ένθερμος φίλος της ομάδας μας. Προς τιμήν του αείμνηστου Γιώργου Κυπριώτη, του ανθρώπου που στάθηκε στο πλευρό της ΑΕΚ, η Διοίκηση της ΚΑΕ αποφάσισε να ταξιδέψει στην Κω ώστε να προετοιμαστεί. Παράλληλα, σας ενημερώνουμε ότι θα επακολουθήσει συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ενημερωτικά θα σας αναφέρουμε ότι πρόεδρος της εταιρίας είναι ο γιος του Γιώργου, Κώστας Κυπριώτης, ένθερμος φίλος της Ένωσης. Η εταιρία «Kipriotis hotels» (kipriotis.gr) διαθέτει πέντε πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες στην Κω, με συνολικά 1450 δωμάτια. Πρωτοπορώντας ο όμιλος ξενοδοχείων Κυπριώτη κατασκεύασε το 2000 ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα συνεδριακά κέντρα στην Ελλάδα, όπου η εντυπωσιακή αρχιτεκτονική, η πολυτέλεια και ο κορυφαίος τεχνολογικός εξοπλισμός συνθέτουν μια εξαιρετική πρόταση».

clopy paste από: www.superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου