Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Μένει ο Χαλπερίν, τέλος οι μεταγραφές...

Ο Γιοτάμ Χαλπερίν βρισκόταν λίγο πριν από την πόρτα της εξόδου, όμως τα δεδομένα άλλαξαν και ο Ισραηλινός θα μείνει στον Ολυμπιακό! Την ίδια στιγμή, ο Ντούσαν Ιβκοβιτς αποφάσισε πως η ομάδα θα μείνει ως έχει, συνεπώς κρατά τη θέση του και ο Ζόραν Ερτσεγκ...
Οι ερυθρόλευκοι αναχωρούν τη Δευτέρα στις 10.30 το πρωί με προορισμό την Κωνσταντινούπολη και επί τουρικού εδάφους θα βγουν τα πρώτα συμπεράσματα... Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 11 παίκτες, ανάμεσά τους και ο Γιοτάμ Χαλπερίν. Στην Τουρκιαμ λοιπόν, θα ταξιδέψουν οι Παπαλουκάς, Νεστέροβιτς, Λούκας, Σπανούλης, Χαλπερίν, Κέσελι, Μαυροκεφαλίδης, Γλυνιαδάκης, Νίλσεν, Παπανικολάου, Τεόντοσιτς.


Οι υπόλοιποι θα μείνουν στην Ελλάδα, ο καθένας για διαφορετικό λόγο. Ο Μπουρούσης και ο Ερτσεγκ προέρχονται από τραυματισμό, ο Σλούκας θα παραχωρηθεί δανεικός, ο Πελεκάνος δεν υπολογίζεται από τον Ντούσαν Ιβκοβιτς, ενώ ο νεαρός Κατσίβελης δεν είναι έτοιμος να παίξει ακόμα σε υψηλό επίπεδο. Θυμίζουμε πως και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος είναι τραυματίας και θα γυρίσει στη δράση σε 3 με 4 μήνες.

Οσοι μείνουν στην Αθήνα, θα κάνουν προπονήσεις με τους Γκατζουλη και Μαρμαρινο στο βοηθητικό του ΣΕΦ. Για να μπορέσουν να δουλέψουν σωστά οι παίκτες που θα μείνουν πίσω, θα παραμείνουν στην Ελλαδα ο φυσιοθεραπευτής Παναγιωτης Μπαλατσος, ο γιατρός Γιωργος Τσικουρης και ο φροντιστής Μιλτος Παπαδημητριου. Στην Τουρκια δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν σωστά λογω έλλειψης γηπεδου και για αυτό επιλέχθηκε να μείνει πίσω μεγάλο μέρος του προπονητικού τιμ και του σταφ, ώστε η δουλειά να γίνει με τις καλύτερες δυνατές συνήθεις.

Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς θέλει να δει τους 11 παίκτες που πήρε μαζί του, να βγάλει συμπεράσματα για πώςς αφομοιωσαν τη δουλειά που έγινε ως τωρα και με την επιστροφή της ομάδας να πάρει τις οριστικές αποφάσεις για όσους έμειναν πίσω. Περίπτωση να γίνει μεταγραφή, πάντως, δεν υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή, αφού ο Ντούντα δεν έχει εκφράσει τέτοια επιθυμία, ενώ και στην αγορά δεν υπάρχουν διαθέσιμοι παίκτες.

Σε ό,τι αφορά στα φιλικά, τη Δευτέρα στις 7.30 το απόγευμα ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει Ολίν Ερντινέ. Επίσης στο τουρνουά στην πόλη Μπαντιρμά ο Ολυμπιακός δεν θα αντιμετωπίσει την Τράμπζοσπορτ, αλλά την Τόφας Μπούρσα.

Clopy paste από: www.superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου