Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ο Φλεβαράκης... ρίχνει τον Ηλυσιακό

Μπορεί αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανελλήνιο να έριχνε την ευθύνη για την ήττα στον.... μισθοφόρο Τζίμι Μπάξτερ, όμως η αλήθεια είναι ότι ο προπονητής του Ηλυσιακού Κώστας Φλεβαράκης νομίζει ότι απευθύνεται σε ηλίθιους. Ο Μακεδόνας τεχνικός προσπαθεί να βρει δικαιολογίες για το ενδεχόμενο υποβιβασμού, ενώ ο ίδιος θέλει να μην πέσει η.... αγαπημένη του ΑΕΚ.


Αλλωστε κανείς δεν ξεχνά ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος που πριν κάτι μήνες έπινε καφέ στο δωματιάκι της «Original» έχοντας (και φυσικά διατηρεί) εξαιρετικές σχέσεις με τους οργανωμένους της ΑΕΚ. Είναι ο πρώτος, όμως που φέρει ευθύνες. Οταν στη παράταση ΟΛΟΣ ο πάγκος του έλεγε «δεν βλέπεις ότι ο Μπάξτερ κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο; Άλλαξε τον» εκείνος απλά έκλεινε τα αυτιά του. Επίσης αν όπως είπε μετά τον αγώνα «όλη την εβδομάδα ασχολούμουν με το αν στήθηκε ή όχι ο Μπάξτερ» γιατί όταν είδε ότι δεν του πάει το παιχνίδι τον άφησε για 26 λεπτά μέσα; Ολοι οι παρατρεχάμενοι είμαστε χαζοί όχι όμως και ο κόσμος του Ηλυσιακού που τον πήρε χαμπάρι....Θα επανέλθουμε γιατί υπάρχουν πολλά ράμματα για την γούνα του Μακεδόνα κόουτς που τον έχουν πάρει χαμπάρι και τον έχουν ήδη προσεγγίσει πολλοί που ενδιαφέρονται να κρατήσουν την «Ενωση».

6 σχόλια:

  1. σίγουρα φταίει ο φλεβαράκης για την ήττα..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pragmatika prepei na figei o anthropos...einai tromeri omada o ilisiakos kai den tou aksizei tetoios proponitis..!!!! pou koitaei simferonta prosopika..!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο προπονητής κοιτάζει τα παιδιά που έχει και τα εμπιστεύεται. Κάνει καθημερινά προσπάθεια. Πιστεύω ότι όλοι έδωσαν αυτό που μπορούσαν. Μιλάω για υποθέσεις που δεν μπορώ να διαννοηθώ εγώ».

    Για τον χαρακτηρισμό «μισθοφόρων» σε κάποιους παίκτες από τον κόσμο: «Είναι ό,τι πιο άδικο για αυτά τα παιδιά. Ειδικά για τον Μπάξτερ δεν μπορούμε να πούμε ότι με 36 λεπτά συμμετοχής δεν ήθελε».
    ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΦΛΕΒΑΡΑΚΗ...ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΟΥΣ...ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΜΠΑΞΤΕΡ ΕΔΩΣΕ ΤΟ 110% ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΩΤΗΤΩΝ ΤΟΥ...ΚΑΙ Ο ΦΛΕΒΑΡΑΚΗΣ ΤΟ ΕΙΔΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΑΙ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ...!!! ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ...!!! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι κάνει ο Φλεβαράκης????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το κείμενο το κρατάω και δεν το κατεβάζω γιατί τότε που ανέβηκε αυτή ήταν η ΑΛΗΘΕΙΑ. Για να εξηγούμαι η κατάσταση άλλαξε όταν αποφάσισαν και πήραν στα χέρια τους οι οργανωμένοι οπαδοί, οι οποίοι πήραν τηλέφωνο και απείλησαν Θεούς και δαίμονες. Αυτή η αντίδραση ταρακούνησε κάποιους και αφύπνισε κάποιους άλλους που είχαν πάψει να πολυασχολούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή