Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Τόμπσον για αντί-Μπατίστ!

Η φετινή παρουσία του Ντίον Τόμπσον δικαίωσε τον άμεσο συνεργάτη του Άρη Λυκογιάννη, Παναγιώτη Μακρυδήμα, ο οποίος το καλοκαίρι που είχε ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να κάνει σκάουτινγκ, εισηγήθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη την απόκτησή του. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ έβγαλε μάτια με τη φανέλα του Ικάρου και σίγουρα οι μετοχές του στο μπασκετικό χρηματιστήριο έχουν εκτοξευτεί στη μέγιστη τιμή τους.



Ήδη το όνομά του ακούγεται για μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, όμως τελικά δεν αποκλείεται να βρίσκεται και του χρόνου στα μέρη μας, ανηφορίζοντας -ωστόσο- στα βόρεια προάστια. Ναι, καλά καταλάβατε… Ο απόφοιτος του Νορθ Καρολάινα βρίσκεται στη λίστα του τεχνικού του Παναθηναϊκού Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος ψάχνει ήδη τον αντί-Μπατίστ, καθώς το καλοκαίρι του 2012 ο Αμερικανός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το «τριφύλλι».
Ο Ζοτς έχει διακρίνει πολλά καλά στοιχεία στον Τόμπσον και σκέφτεται να εισηγηθεί την απόκτησή του, έχοντας στο μυαλό του συγκεκριμένο πλάνο. Ο παίκτης να υπογράψει συμβόλαιο για 1+2 χρόνια και την πρώτη χρονιά να παίξει μόνο στην Ευρωλίγκα. Στόχος του Σέρβου είναι να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες του νεαρού, ώστε να τον μετατρέψει στο διάδοχο του Μπατίστ. Ίδωμεν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου