Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ρεζιλίκια....



Οι αποκαλύψεις με ονόματα και έγγραφα που έφερε στο φως το basketnet.gr αποδεικνύουν το χορό χιλιάδων ευρώ που έχει στηθεί στον ΕΣΑΚΕ. Ο κύριος Οικονομίδης μπορεί στην αρχή της χρονιάς να ήταν αντίθετος με τους παίκτες που αποφάσισαν να απεργήσουν προκειμένου να μην χάνουν κάθε χρόνο ένα καράβι λεφτά, όμως ο ίδιος παρότι αμείβεται μηνιαίως με 6.500 ευρώ (!!!!!!!!) ζητά από τις ομάδες-μέλη του συνδέσμου να πληρώνουν από τα φιλοδωρήματα που αφήνει στις ταβέρνες μέχρι την εφημερίδα που αγοράζει. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΗΛΑΔΗ.


Και αναρωτιόμαστε πως να μείνουν λεφτά στις ομάδες αν χρειάζεται να πληρώνουν 6.500 χιλιάδες το μήνα μισθό στον πρόεδρο αλλά και αρκετά χιλιάδες ευρώ για τη χλιδάτη ζωή που θέλει να κάνει ο πρόεδρος και οι φίλοι του; Η μεγάλη «πλάκα» είναι ότι την ώρα που το Περιστέρι έψαχνε με πιστωτικές κάρτες να πληρώσει το ταξίδι της ομάδας στη Καβάλα ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ φέσωνε με 3.412 ευρώ τις ΚΑΕ για έξοδα μετακίνησης και διαμονής των... φίλων του, του ΠΑΟΚ. Και φυσικά το... τσακάλι αυτό ο Οικονομίδης όταν αναγκάστηκε να κάνει περικοπές το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν να μετακομίσει τα γραφεία του Συνδέσμου κι όχι να κόψει τα προσωπικά του έξοδα πληρώνοντας κάτι από το παχυλό μισθό του.

Ρίξτε λοιπόν μία ματιά στα έγγραφα που αποκάλυψε το basketnet.gr







2 σχόλια:

  1. Αυτά να τα βλέπουν όσοι εμπιστέυτηκαν στον Οικονομίδη το μέλλον του ελληνικού πρωταθλήματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγγνώμη αλλά είναι οι ίδιοι που του δίνουν και τα ωραία τους λεφτάκια...Οι ομάδες τον ψηφίζουν και τον πληρώνουν!!! Φυσικά τα πρώτα χρόνια οι ψήφοι έρχονταν μέσω Βασιλακόπουλου, ο οποίος τον στήριζε, όμως πλέον ποια είναι η δικαιολογία;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή