Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Το δις εξαμαρτείν

Το ρόστερ του Ηλυσιακού έχει φτιάξει πολύ. Μπορεί να μην έχει βάθος έχει όμως 7 παίκτες που μπορούν να διεκδικήσουν την παραμονή. Το θέμα είναι ότι οι "κιτρινόμαυροι" θα φάνε το κεφάλι τους από μόνοι τους, καθώς καλές οι προσπάθειες που κάνει ο Παντελής Γαμπιεράκης αλλά τα αποδυτήρια έχουν πρόβλημα.



Από την μία οι Αμερικανοί είναι μπλαζέ και υπερόπτες χωρίς καμία επικοινωνία με την υπόλοιπη ομάδα. Εχουν κάνει ένα γκέτο. Από την άλλη ασχολούνται μόνο με τα στατιστικά τους. Χαρακτηριστικό είναι πως ο Μπάξτερ έχει πρήξει τα αυτιά του Φραγκιά ζητώντας του να παίρνει περισσότερα σουτ, να δίνει περισσότερες ασίστ και γενικώς να στρέφεται όλο το παιχνίδι γύρω του. Από την πλευρά του ο Τόμπσον πιέζει μέσω του μάνατζερ του να παίζει περισσότερο.
Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί το κενό που διαφαίνεται στην άκρη του πάγκου. Καλός και χρυσός ο Φραγκιάς, όμως δείχνει πολύ λίγος. Ο Έλληνας τεχνικός έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης τόσο στην ήττα από τον Ηρακλή όσο και σε αυτήν από τον Άρη. Λάθος διαχείριση υλικού, έλλειψη σχεδιασμού στα τελευταία κρίσιμα λεπτά και έδεσε το γλυκό. Ήδη πάντως πρωτοκλασάτοι παίκτες της ομάδας έχουν αρχίσει να στραβώνουν μαζί του και σε κάθε παιχνίδι μπαίνουν με ψυχολογία αγγαρείας.
Πλέον αν κόντρα στην ΑΕΚ δεν έρθει η νίκη τότε ο Ηλυσιακός με 0 νίκες γίνεται και πάλι φαβορί για τον υποβιβασμό και ο νέος προπονητής που θα έρθει θα ψάχνει για... ένα θαύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου