Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Δυστυχώς επιβεβαίωση

Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες ώρες ο Βασίλης Φραγκιάς από τον πάγκο του Ηλυσιακού! Από την προηγούμενη Τρίτη σας είχαμε ενημερώσει πως ο Έλληνας τεχνικός κόντρα στην ΑΕΚ... παίζει το κεφάλι του (http://basketdevotion.blogspot.com/2010/11/blog-post_16.html#more).

"Πλέον αν κόντρα στην ΑΕΚ δεν έρθει η νίκη τότε ο Ηλυσιακός με 0 νίκες γίνεται και πάλι φαβορί για τον υποβιβασμό και ο νέος προπονητής που θα έρθει θα ψάχνει για... ένα θαύμα" είχαμε γράψει και όπως ανακοίνωσε επίσημα πριν λίγο η ΚΑΕ Ηλυσιακός:
"H KAE ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Βασίλη Φραγκιά. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παντελής Γαμπιεράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Δυστυχώς η ομάδα σε αυτή την κατάσταση που βρίσκεται χρειάζεται ένα σοκ. Η απόφαση να λύσουμε τη συνεργασία μας με τον προπονητή και τον άνθρωπο, Βασίλη Φραγκιά, δεν είναι εύκολη. Τον ευχαριστώ προσωπικά για την τιτάνια προσπάθεια που κατέβαλλε, να φτιάξει μία ανταγωνιστική ομάδα, σε τόσο λίγο χρόνο. Κατανοώ απόλυτα την πίεση που είχε αλλά και τις αντίξοες συνθήκες στις οποίες λειτούργησε. Τον ευχαριστώ ειλικρινά από τα βάθη της καρδιάς μου που με τίμησε με την παρουσία του στην ομάδα και λυπάμαι που τα αποτελέσματα με αναγκάζουν να προχωρήσω σε αυτή την κίνηση. Καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του».

Σήμερα το απόγευμα, ο ισχυρός άνδρας του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ, είχε πολύωρη συνομιλία με τους παίκτες στα αποδυτήρια του Κ.Γ. των Ιλισίων, κατά την οποία τους ανακοίνωσε την απόφαση της λύσης της συνεργασίας με τον Βασίλη Φραγκιά. Πρόεδρος και παίκτες έδωσαν λόγο τιμής να μην διαρρεύσει το παραμικρό από τη μεταξύ τους συνομιλία, πέρα από την υπόσχεση ότι θα δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για να νικήσουν τον Πανιώνιο.

Την προπόνηση της ομάδας, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Βασίλη Φραγκιά, αναλαμβάνει ο Μιχάλης Καλαβρός
".

ΥΓ: Στο τίτλο βάλαμε δυστυχώς γιατί στις ημέρες που ζούμε δεν θέλουμε κανένας να χάνει τη δουλειά του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου