Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Ειδήσεις από την ACB


Την απάντηση του Ρούντι Φερνάντεθ στην απίστευτη, ειδικά για την εποχή που διανύουμε, πρόταση (εξαετές συμβόλαιο με 3 εκατ. ετησίως) περιμένουν οι άνθρωπου της Ρεάλ. Ο Ισπανός φόργουορντ φαίνεται ότι το σκέφτεται σοβαρά και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει δώσει την απάντηση του.


Στη Ρεάλ εξάλλου θα συνεχίσει ο Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς παρά το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα. Ο προπονητής της «βασίλισσας», Πάμπλο Λάσο υποσχέθηκε ότι θα τον χρησιμοποιεί στη θέση «4» και ο Σέρβος φόργουορντ δέχθηκε να μείνει με μειωμένες αποδοχές για ακόμα δύο χρόνια.  

Σε αναζήτηση νέας ομάδας βρίσκεται ο Μπονιφάτσε Ν’ Ντονγκ, ο οποίος ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα ότι δεν υπολογίζεται. Μπιλμπάο και Αρμάνι Μιλάνο τον έχουν βάλει ήδη στο στόχαστρο.

Στην αποδέσμευση του Χρβόιε Πέριτς (φέτος δανεικός στην Μπενετόν) θα προχωρήσει η Μάλαγα που εξακολουθεί να «παλεύει» τις περιπτώσεις των Μικαέλ Ζελαμπάλ και Μάρκο Κέσελ.

Πολύ κοντά στον πρώην γκαρντ της Λε Μαν, Αντουά Ντιό βρίσκεται η Φουενλαμπράδα. Ο πρώην τεχνικός της, Σάλβα Μαλντονάντο είναι και επίσημα προπονητής της Μπανταλόνα, ενώ η Καχασόλ αποχαιρέτησε τον πολύπειρο Λούις Μπούλοκ αλλά και τον Μιντάουγκας Κατελίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου