Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Μια βόλτα στην Ευρώπη


Κάτοικος Ρωσίας θα είναι τη νέα χρονιά ο Μίλος Τεόντοσιτς αφού ο Ολυμπιακός ενημέρωσε εγγράφως την ΤΣΣΚΑ ότι δεν πρόκειται να «ματσάρει» την πρόταση που έχει καταθέσει στον Σέρβο γκαρντ. Η ομάδα του στρατού θα καταβάλει στους «ερυθρόλευκους» 1.3 εκατ. ευρώ, όπως προβλέπει ο όρος στο συμβόλαιο του παίκτη, ο οποίος θα λάβει περίπου 3.7 εκατ. για δύο χρόνια.


ΡΩΣΙΑ: Η Ούνικς Καζάν ανακοίνωσε την απόκτηση των Ντμίτρι Γκολόβιν και Πετρ Γκουμπάνοβ, ενώ η Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης άφησε ελεύθερο τον Εβγκένι Κολέσνικοβ.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Σημαντική κίνηση για την Τσεντέβιτα που επισημοποίησε την απόκτηση του πρώην παίκτη του Πανελληνίου, Κρις Όουενς.  

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Η Ζαλγκίρις του Ηλία Ζούρου θα επιδιώξει να αποκτήσει έναν ή δύο NBAers, όπως παραδέχθηκε και ο τζένεραλ μάνατζερ του συλλόγου, Παούλιους Μοτεγιούνας.    

ΤΟΥΡΚΙΑ: Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα για την Μπεσίκτας που απέκτησε τους Έρβιν Ντάντλεϊ, Τσαν Ακίν και Μεχμέτ Γιαγκούρ.    

ΓΑΛΛΙΑ: Η Βιλερμπάν επέκτεινε το συμβόλαιο του 23χρονου φόργουορντ, Κίμ Τίλι για τα επόμενα δύο χρόνια.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Παρελθόν αποτελούν από την Όλντενμπουργκ οι Όλιβερ Στέβιτς και Λουίς Κάμπελ, η Φρανκφούρτη κράτησε για ακόμα έναν χρόνο, τον Κιουαντέζ Ρόμπινσον ενώ στην πρώτη ομάδα της Γκέτινγκεν επέστρεψε ο Μάρκο Γκριμάλντι που υπέγραψε διετές συμβόλαιο. Επίσης, η Μπραουνσβάιγκ ανακοίνωσε τον Νικ Ουίλιαμς, η Γκίσεν έδωσε τα χέρια με τον Μπόζο Ντζουράσοβιτς και η Ουλμ υπέγραψε τον Αζάια Σουάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου