Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Ειδήσεις από τη LegaA


Η Αρμάνι Μιλάνο συνεχίζει την… ανοικοδόμηση της με στόχο να επιστρέψει στην κορυφή και αυτή τη φορά έχει βάλει στο μάτι έναν ΝΒΑer. Ο λόγος για τον φόργουορντ των Χόρνετς, Καρλ Λάντρι που φαίνεται ότι δεν είναι αρνητικός στο να έρθει για ένα χρόνο από τα μέρη μας. Λεπτομέρειες απομένουν ώστε ο Μαλίκ Χέρστον να γίνει παίκτης της ιταλικής ομάδας.


Πολύ κοντά στην απόκτηση του Λίνου Χρυσικόπουλου βρίσκεται η Μπιέλα. Ο νεαρός φόργουορντ φέρεται έτοιμος να αποδεχθεί το τριετούς διάρκειας συμβόλαιο της ιταλικής ομάδας.  

Ο Πέτερι Κόπονεν θα παραμείνει στη Βίρτους, όπως τόνισε σε δηλώσεις του το αφεντικό της ομάδας, Κλαούντιο Σαμπατίνι. Η ομάδα της Μπολόνια θέλει τον Άντζελο Τζίλι ενώ περιμένει την απάντηση του Βίκτορ Σανικίντζε, στον οποίο έχει προταθεί συμβόλαιο τριών ετών.

Τι κι αν αποφάσισε περικοπές στο μπάτζετ ενόψει της νέας χρονιάς, ο ιδιοκτήτης της Ρόμα, Κλαούντιο Τότι προσπαθεί να πείσει έναν εκ των Σβέτισλαβ Πέσιτς, Γιασμίν Ρέπεσα να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η Μπενετόν παρουσίασε επίσημα τον νέο της προπονητή, Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος δήλωσε ότι: «Ο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Είναι ένας μεγάλος δάσκαλος και είμαι περήφανος που θα καθίσω στον πάγκο από τον οποίο έχει περάσει». Παίκτης της ομάδας του Τρεβίζο θα πρέπει να θεωρείται ο ισραηλινός γκαρντ, Γκαλ Μέκελ.

Ο απόφοιτος του Boston College, Τζο Τραπάτι γνωστοποίησε μέσω του twitter ότι τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στη νεοφώτιστη της LegaA, Καζάλε.    
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου