Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010

Μπάμπη έμεινες μόνος...

Ο Μπάμπης Καραμανλής όταν πρωτοήρθε στην ΑΕΚ μπορεί να δήλωνε ομαδικός τύπος, όμως οι φυγές δείχνουν πως μάλλον έχει τάσεις Βοναπαρτισμού και συγκεντρωτισμού. Ολα πλέον δείχνουν πως η κατρακύλα της ΑΕΚ δεν έχει σταματημό, καθώς οι μαύρες σελίδες που έχουν γραφεί μέχρι τώρα θα συνεχίσουν να γράφονται μέχρι να συμπληρωθεί... ολόκληρος τόμος.

Εδώ και λίγες ώρες το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΕ δεν έχει μέλη, καθώς οι Χρήστος Παπαδημητρίου και Μιχάλης Σταθόπουλος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. υπέβαλαν την παραίτηση τους. Στην ανακοίνωση που απέστειλαν αφήνουν σαφείς αιχμές κατά του Καραμανλή, το οποίος κατηγορούν ότι αθέτησε έναν όρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που απέστειλαν τα παραιτηθέντα μέλη ανέφερε:
«Στην τελευταία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου εςίχαμε επισημάνει ότι δεν πρόκειται να γίνουμε συνένοχοι και συμμέτοχοι στο αγωνιστικό και οικονομικό δράμα της ΚΑΕ ΑΕΚ. Επειδή λοιπόν, εκεί πάνε να μας οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια οι καταστάσεις, προς μεγάλη μας απογοήτευση υποβάλλουμε τις παραιτήσεις μας και ευχόμαστε στον κ. Καραμανλή καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του. Αποχωρώντας θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής: 1. Μέχρι και σήμερα η ΚΑΕ ΑΕΚ δεν οφείλει ευρώ προς τρίτους για την φετινή χρήση. 2. Το μπάτζετ το μειώσαμε και δεν το επιβαρύναμε ούτε ένα ευρώ! 3. Αρνηθήκαμε πεισματικά να αφαιρεθούν χρήματα από τα έσοδα της φετινής σεζόν για αντιμετώπιση παλιών υποχρεώσεων. Η αθέτηση αυτού του όρου αποτελεί και τον βασικό λόγο της παραίτησης μας. Ευχόμαστε ολόψυχα να βρεθεί άμεσα η ιδανική λύση για την αγαπημένη μας ΑΕΚ!
Σταθόπουλος Μ.
Παπαδημητρίου Χ.
Καρρέρ Ε.
Μπουρνάς Α.
Σπανός Δ.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου