Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

«Σοφά» πλάνα με Βασιλόπουλο!

Το απόλυτο ντέρμπι «αιωνίων» πλησιάζει… Την προσεχή Τετάρτη, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν δώσει ραντεβού στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να λύσουν για πρώτη φορά φέτος τις διαφορές τους. Τα βίντεο έχουν πάρει τις τελευταίες ημέρες «φωτιά», με τα δύο τεχνικά τιμ να ετοιμάζονται «πυρετωδώς» για τη μεγάλη αναμέτρηση. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, «σοφός» γαρ, έχει εδώ και καιρό καλά κρυμμένο έναν άσο τον οποίον θα βγάλει απ’ το… μανίκι του και είναι ικανός να αλλάξει τις ισορροπίες.

Εδώ και έναν μήνα ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος είναι έτοιμος και ο Ντούντα σκοπίμως δεν τον χρησιμοποιούσε, καθώς δεν θέλει να είναι ανοιχτό βιβλίο για τον πανέξυπνο κουμπάρο του. Όμως, όσο η «μάχη» πλησιάζει, ο Σέρβος καλείται να τοποθετήσει όλα τα βέλη μέσα στη «φαρέτρα» του, ώστε να είναι απόλυτα προετοιμασμένος να εκτελέσει το «τριφύλλι».
Ο Πυργιώτης φόργουορντ θα επανεμφανιστεί σήμερα απέναντι στην Καβάλα για να αποκτήσει ρυθμό και το μεγάλο στοίχημα είναι να βρίσκεται σε καλή κατάσταση στο ντέρμπι. Σύμφωνα με τα πλάνα του Ίβκοβιτς, ο Βασιλόπουλος θα επωμιστεί σε αρκετά σημεία το μαρκάρισμα του Δημήτρη Διαμαντίδη, κάνοντας σκυταλοδρομίες μαζί με τον Τζαμόν Λούκας -κάτα κύριο λόγο- ώστε να κουραστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα το μεγάλο ατού του Παναθηναϊκού και να βρουν πεδίο δράσης οι Τεόντοσιτς και Σπανούλη.
Παράλληλα, ο «σοφός» σκέφτεται να βάλει τον «Βασιλό» και στη θέση «4», όταν θα έχει στο παρκέ πιο ευέλικτα σχήματα, ώστε να παίξει πιο επιθετική άμυνα. Αυτά για την ώρα και αυτό που μένει να δούμε είναι σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ο Βασιλόπουλος στη σημερινή αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, που θα αποτελέσει κρας τεστ ενόψει της συνέχειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου