Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Έντονες πιέσεις για Παλάσιο


Σε λίγο καιρό συμπληρώνει ένα χρόνο διαμονής στην Καβάλα, όμως παραμένει αβέβαιο το αν θα καταφέρει να ολοκληρώσει τη σεζόν στην Καλαμίτσα. Ο Μίλτον Παλάσιο αποτελεί τον απόλυτο ηγέτης της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη, όντας πρώτος σκόρερ ολόκληρης της Α1 και όπως είναι φυσικό, οι εκπληκτικές του εμφανίσεις δεν περνούν απαρατήρητες από πουθενά.

Η διοίκηση της Καβάλας του έχει προτείνει ήδη νέο συμβόλαιο, προκειμένου να ρίξει «άγκυρα» στην πόλη μέχρι το καλοκαίρι του 2012, όμως τόσο ο ίδιος ο Παλάσιο, όσο και η διοίκηση δέχονται έντονες πιέσεις από τον εκπρόσωπο του παίκτη, που ισχυρίζεται πως έχει στα χέρια του πρόταση από την Κάχα Λαμποράλ, με την οποία ο έμπειρος γκαρντ κατέκτησε πέρυσι το ισπανικό πρωτάθλημα.
Τώρα το τι θα γίνει; Άγνωστο! Ο παίκτης και η οικογένειά του θέλουν να μείνουν στην Καβάλα, καθώς τους αρέσει η ζωή εκεί, ενώ η διοίκηση θέλει κι αυτή να τον κρατήσει στην Καλαμίτσα. Όμως η πρόκληση της ACB είναι μεγάλη και ο Παλάσιο δεν αποκλείεται να το σκεφτεί, ενώ ο Κώστας Παπακωνσταντίνου δύσκολα θα του κόψει το δρόμο, αν επιτευχθεί η γρήγορη παραμονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου