Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Φτου σας ανθρωπάκια!

Μετά από 13 χρόνια προσφοράς την διώξατε σαν κλέφτη με ένα απλό μήνυμα. Οι οπαδοί σας φτύνανε και εσείς νομίζατε ότι βρέχει. Η Νένα Νικολαΐδου επέστρεψε για πρώτη φορά στη Λεωφόρο σαν αντίπαλος και πήρε την εκδίκηση της, καθώς έφυγε νικήτρια πετυχαίνοντας 7 πόντους. Δυστυχώς, όμως το παιχνίδι στιγματίστηκε από επίθεση σε φίλαθλο του Παναθηναϊκού που υποστηρίζει την Νένα.


Η κοπέλα που ακολουθεί το «τριφύλλι» ακόμα και εκτός έδρας έχει εδώ και χρόνια δηλώσει θαυμάστρια της Ελληνίδας σέντερ. Από το καλοκαίρι οπότε και η Νικολαΐδου εκδιώχθηκε από τον ΠΑΟ όλα τα ανθρωπάκια των «πρασίνων» άρχισαν να αντιδρούν γιατί η επί 13 χρόνια παίκτρια του Παναθηναϊκού είχε ακόμα οπαδούς. Με λίγα λόγια κάποιοι παραγοντίσκοι που μπήκαν τυχαία στο χώρο και η μόνη τους προσφορά είναι ότι ζουν σαν παράσιτα του ονόματος της ομάδας ήρθαν να μηδενίσουν την προσφορά 13 χρόνων μίας αθλήτριας (ΥΓ: Ηλία ακούς για σένα χτυπάει η καμπάνα). Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό όταν ήρθε η ώρα της μεγάλης επιστροφής επειδή δεν μπορούσαν να χτυπήσουν τη Νικολαΐδου έβαλαν τους τσάτσους τους (βλ. Θέμης) να χτυπήσουν με κουτουλιά μία κοπέλα 20 χρονών που απλά είχε το… θράσος να τη συμπαθεί ακόμα.

Φτου σας λοιπόν ανθρωπάκια που μικραίνετε τον Παναθηναϊκό αλλά και γιατί έχετε το θράσος να λέτε ότι φοράτε παντελόνια. Ηλία και Θέμη το αντριλίκι δεν βγαίνει χτυπώντας κοριτσάκια.

1 σχόλιο: