Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Μπορεί η Θεσσαλονίκη να αλλάξει την ιστορία;

Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης είναι οι τέσσερις ομάδες που προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Τα ζευγάρια που προκύπτουν είναι: Παναθηναϊκός – Άρης και ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η λογική λέει πως στον τελικό θα έχουμε για ακόμα μία φορά ντέρμπι «αιωνίων» του… Νότου. Ή μήπως όχι;
Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: μπορεί η Θεσσαλονίκη να αλλάξει την ιστορία; Ο ΠΑΟΚ και ο Άρης είναι δύο ομάδες με πλούσια ιστορία που κάποτε κυριαρχούσαν στο μπασκετικό χάρτη. Όμως τα τελευταία χρόνια τις έχει πάρει η κάτω βόλτα και δεν μπορούν να διεκδικήσουν υψηλούς στόχους.
Η δυναμική τους είναι τέτοια που επιτάσσει να παλέψουν μέχρι τελικής πτώσεως για μία θέση στον τελικό του Κυπέλλου. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι το κατά πόσο πιστεύουν πως θα τα καταφέρουν. Να μην γελιόμαστε… Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός απέχουν έτη φωτός από τις υπόλοιπες ομάδες της χώρας. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουν δικαίωμα να ονειρεύονται και οι υπόλοιποι. Εξάλλου, ποτέ δεν ξέρεις… Κάποιες φορές τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου