Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Ο Σπανούλης σε «διπλό ταμπλό»!

Είναι δεδομένο πως η μετακόμιση του Βασίλη Σπανούλη από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό, επισκίασε τα πάντα κατά τη διάρκεια της φετινής μεταγραφικής περιόδου. Ο διεθνής γκαρντ έβγαλε την πράσινη φανέλα και φόρεσε την κόκκινη, με την απόφασή του να σχολιάζεται ποικιλοτρόπως από την κοινή γνώμη. Ένα από τα βασικά ερωτήματα που τίθενται, είναι πότε ο 27χρονος άσος αποφάσισε να ρίξει άγκυρα στο λιμάνι; Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, αυτό έγινε μία εβδομάδα πριν ανακοινωθεί από την πειραιώτικη ΚΑΕ. Ωστόσο, οι πληροφορίες μας λένε ΑΛΛΑ!

Ο «V-Span» έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση των αδερφών Αγγελόπουλων πριν καν ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος στην Α1, στην πρόταση που του είχε κατατεθεί από τις αρχές του 2010. Και ύστερα από αυτό θα μας ρωτήσετε γιατί ανακοινώθηκε τόσους μήνες μετά. Η απάντηση είναι απλή… Γιατί αν είχε διαρρεύσει κάτι τέτοιο δεν θα είχε προλάβει να τελειώσει ο πρώτος τελικός στο ΟΑΚΑ. Τουλάχιστον με τον Σπανούλη να φοράει την πράσινη φανέλα, η οποία θα είχε γίνει… κοκκινοπράσινη από την ώρα που θα έβγαινε από τη φισούνα. Ο διεθνής μας λοιπόν έπαιξε έξυπνα, καθώς ενώ ήταν κλεισμένος στον Ολυμπιακό, δεν αρνήθηκε να μιλήσει με τον Παναθηναϊκό για την ανανέωση του συμβολαίου του. Έτσι για το τυπικό. Ήξερε πως οι Γιαννακόπουλοι δεν θα του προσέφεραν σε καμία περίπτωση τα 2,5 εκατομμύρια το χρόνο που είχε συμφωνήσει με τους Αγγελόπουλους. Κάποια στιγμή έδειξε να είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του στους πρωταθλητές. Μάλιστα, η πλειονότητα του ελληνικού Τύπου, αλλά και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τον πίστεψαν. Τέσσερα άτομα ήξεραν τι πραγματικά συμβαίνει και γελούσαν σε βάρος των υπολοίπων… Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και ο μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.
Ο πρώην παίκτης των Ρόκετς έπαιξε για αρκετές ημέρες σε «διπλό ταμπλό», κερδίζοντας χρόνο. Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό… ξενέρωσαν με τη συμπεριφορά του και τις τρελές οικονομικές του απαιτήσεις, με αποτέλεσμα να αποσυρθούν κάποια στιγμή από τη διεκδίκησή του. Έτσι, ο Βασίλης Σπανούλης… αναγκάστηκε να πιάσει λιμάνι, αλλάζοντας για τα καλά σελίδα στην καριέρα του κι ετοιμάζεται να γίνει «κόκκινο πανί» για τον κόσμο της πρώην ομάδας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου