Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Φιλιπούσης ο... μεγαλοπαράγοντας

Το καλάμι το έχει καβαλήσει προ πολλού, όμως πλέον έχει ξεφύγει από κάθε όριο ο τηλεστάρ-παράγοντας-δημοσιογράφος-επί τω προέδρω κτλ., Ιάκωβος Φιλιπούσης. Ο "Βούλης" (από το Ιακωβούλης), λοιπόν δεν ντράπηκε να απειλήσει τους παίκτες του Πανελληνίου πως αν δεν κατέβουν στο παιχνίδι με τον Ηρακλή θα τους αφήσει απλήρωτους. Ναι καλά διαβάσατε ο... υπαλληλάκος απειλεί τους υπαλλήλους.


Αλήθεια ρε Φιλιπούση εσύ όταν κάνει απεργία η ΕΣΗΕΑ γιατί δεν δουλεύεις; Μόνο εσύ έχεις δικαίωμα στην απεργία; Όταν απεργείς σου λέει ο Κυριακού ότι θα σε αφήσει απλήρωτο 1 μήνα; Προφανώς σε όλα αυτά η απάντηση είναι όχι. Μόνο στους παίκτες του Πανελληνίου ξέρεις να το παίζεις μάγκας και μάο μάο ε;


Η ήττα, όμως από τον μισό Ηρακλή σε έτσουξε ε; Η ομάδα των απεργών με λίγους παίκτες κατάφερε να ξεφτιλίσει το οικοδόμημα σου. Αντί να λουφάξεις, όμως και να σκεφτείς πόσο μπιμ είσαι έσπευσες να βγάλεις ανακοινώσεις στις οποίες δεν μπαίνεις καν στο κόπο να συγχαρείς τους αντιπάλους σου για ότι κατάφεραν παρά κατηγορείς τη διαιτησία.


"Συγχαρητήρια λοιπόν από την 1η κιόλας αγωνιστική στον πρόεδρο της ΚΕΔ κο Συμεωνίδη, ο οποίος συνεχίζει με επιτυχία το θεάρεστο έργο του, το οποίο εστέφθη πέρυσι το καλοκαίρι με απόλυτη επιτυχία, και όλοι γνωρίζουν τι εννοούμε…
Αν κάποιοι πρέπει από νωρίς να εξασφαλίσουν την παραμονή τους, ας μας το που ανοιχτά!".


Ομως Βούλη μην κλαίγεσαι από τώρα γιατί οι παίκτες σου ήθελαν να απεργήσουν για να αλλάξουν αυτό το έρμο ελληνικό μπάσκετ, όμως εσύ τους απειλούσες... Τι έγινε λοιπόν μόλις λίγες ώρες μετά; Ξαφνικά είδες ότι το ελληνικό μπάσκετ έχει προβλήματα; Οσο και να κλάψεις τώρα Ιακωβάκο να ξέρεις εμείς δεν θα σε λυπηθούμε ότι χειρουργείο κι αν σου κάνουν εμείς θα λυπηθούμε μόνο για τον ιδρώτα των παικτών. Εσύ πάλι αν θες να δικαιολογήσεις τον υψηλό μισθουλάκο σου στο Μίνωα κάνε απεργία μόνος σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου