Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Το μπάχαλο σε όλο του το μεγαλείο

Αυτό που γίνεται με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν έχει προηγούμενο. Είναι η μόνη κρατική υπηρεσία που δεν σε κυνηγάει αλλά σε... παρακαλάει. "Τι κύριε δεν θέλετε πιστοποιητικό συμμετοχής; Μα όχι για ξανασκεφτείτε το... Πάρτε το είναι καλό πράγμα... Σπαρταράει, φρέσκο... Πάρτε το κύριε".

Φαινομενικά αυτό μπορεί να φαίνεται αστείο, όμως για σκεφτείτε λίγο καλύτερα. Υπάρχει κρατικός εποπτικός οργανισμός που να δίνει deadline μία ημερομηνία και επειδή 3-4 ομάδες την έγραψαν εκεί που δεν παίρνει μελάνι να δίνει την μία παράταση πίσω από την άλλη; Μάλλον όχι. Πλέον η Επιτροπή που όφειλε να διαφυλάττει το πρωτάθλημα, ώστε όσοι συμμετέχουν να μπορούν να ανταποκριθούν έχει γίνει η ίδια που διασύρει το άθλημα.  Γιατί μόνο ως διασυρμός μπορεί να εκληφθεί το γεγονός ότι επί 1 μήνα πάμε από παράταση σε παράταση για να πάρουν κάποιες ομάδες πιστοποιητικό χωρίς τελικά να ξέρουμε ποιες ομάδες θα αγωνίζονται και σε ποιες κατηγορίες. Μόνο ως διασυρμός μπορεί να εκληφθεί το γεγονός πως 1 εβδομάδα πριν το πρώτο τζάμπολ υπάρχει ομάδα (ΑΕΚ Άργους) που δεν γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται και τι ρόστερ θα πρέπει να στελεχώσει.

Το χειρότερο από όλα είναι ότι φτάσαμε στο σημείο η ΕΟΚ να βγαίνει από τα ρούχα της για την κωλυσιεργία που υπάρχει. Ποια η ΕΟΚ... Ε αυτό πλέον είναι ειρωνεία, αλλά τουλάχιστον ευχάριστη ειρωνεία γιατί επιτέλους κάποιος έπρεπε να αντιδράσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου