Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Σωτήρας ή «μαύρο πρόβατο»;


Από την ΑΕΚ τον έδιωξαν σχεδόν μετά κλοτσηδόν, στον Ηλυσιακό τον υποδέχτηκαν ως σωτήρα. Τελικά αυτός ο Παντελής Γαμπιεράκης και η οικονομική του επιφάνεια δεν μπορούσαν να δώσουν τίποτα στον Μπάμπη Καραμανλή και τους συνεργάτες του;
Ο Γαμπιεράκης προσπάθησε για την ακρίβεια μόνο που δεν παρακάλεσε τους διοικούντες του «δικεφάλου» να τον βάλουν μέσα στη διοίκηση. Δεν το έκανε μόνο στα λόγια το έκανε και πράξη. Δύο φορές πέρσι γύρισε τον Τορίν Φράνσις στην ΑΕΚ, καθώς ο Αμερικανός είχε απηυδήσει και ήταν έτοιμος να τα βροντήξει. Οι πράξεις και η δεδομένη του αγάπη για την ΑΕΚ, όμως φαίνεται πως δεν ήταν αρκετά. Το… λαγωνικό που ακούει στο όνομα Τάσος Δελημπαλταδάκης, μυρίστηκε χρήμα, μυρίστηκε αγάπη για το άθλημα και έσπευσε να τον διπλαρώσει. Νίκος Χατζής, Τζίμι Μπάξτερ και Άντονι Μάιλς είναι μόνο η αρχή των δώρων του Γαμπιεράκη προς τον Ηλυσιακό. Και έπεται συνέχεια… Η ομάδα των Ιλισίων από την είσοδο του στα κοινά και μετά άρχισε να χτίζει ένα σύνολο που μπορεί να διεκδικήσει την παραμονή. Ουσιαστικά δηλαδή έχτισε με το καλημέρα μια ομάδα μόνος του.

Αυτοί όμως στην ΑΕΚ με τον πακτωλό τον χρημάτων που διαθέτουν έκριναν πως αυτός ο… μπατίρης Γαμπιεράκης δεν μπορεί να τους βοηθήσει… Και μετά αναρωτιούνται γιατί η ομάδα πάει από το κακό στο χειρότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου