Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Χρειάζεται «τεσσάρι»!

Αποκαρδιωτική ήταν η εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Μπάμπεργκ, με αποτέλεσμα να έρθει δίκαια η ήττα από τη γερμανική ομάδα. Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς εμφάνισαν μεγάλες αδυναμίες, τόσο στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο ψυχολογικό.
Πέραν του εξαιρετικού Θοδωρή Παπαλουκά, ο οποίος πάλευε εντελώς μόνος του, οι υπόλοιποι παίκτες των «ερυθρολεύκων» εμφανίστηκαν φοβισμένοι και διστακτικοί, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να επιβάλουν πλήρως το ρυθμό τους. Παρά το γεγονός πως υπήρχε αγωνιστικό πλάνο, οι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να εκπληρώσουν σε καμία περίπτωση τις οδηγίες του Ίβκοβιτς, ο οποίος από την πλευρά του έκανε ουκ ολίγα λάθη κυρίως στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Η εμμονή στον Νίλσεν, ο οποίος δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ανταποκριθεί σε ρόλο βασικού σε τόσο υψηλό επίπεδο φανέρωσε πως υπάρχει πρόβλημα στη θέση «4» το οποίο θα πρέπει να καλυφθεί άμεσα, αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο.. ρόδινα στη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί. Ο Ζόραν Έρτσεγκ είναι «μαγκωμένος» και δεν μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις, ενώ ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μπορεί να παίξει καλύτερα ως σέντερ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου