Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ξυπνούν μνήμες!



Πέρασαν κιόλας 20 χρόνια από την χρονιά που οι Μπουλς στέφθηκαν πρωταθλητές για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Και πως να μην τα καταφέρουν, έχοντας στον πάγκο τους τον Φιλ Τζάκσον και στη σύνθεσή τους τον έναν και μοναδικό, Μάικλ Τζόρνταν, τον εκκολαπτόμενο τότε αστέρα, Σκότι Πίπεν, τον Χόρας Γκραντ, που αποτέλεσε έναν εκ των κορυφαίων ψηλών στα '90s, αλλά και χρήσιμα πολυεργαλεία, όπως ο Τζον Πάξον, ο Μπιλ Κάρτραϊτ και ο Μπι Τζέι Άρμστρονγκ.



Τη σεζόν 1990-1991, η πορεία της ομάδας του Σικάγο στα πλέι οφ του ΝΒΑ ήταν... σαρωτική. Ο απολογισμός τους; 15 νίκες και 2 ήττες. Στην πρώτη φάση οι Νικς είχαν αποδειχτεί εύκολη λεία (3-0). Ακολούθως, οι Σίξερς κατάφεραν με τα βίας να τους νικήσουν μία φορά, όμως οι "ταύροι" το έκαναν 4 φορές και πήραν το εισιτήριο για τους τελικούς της Ανατολής. Εκεί τους περίμεναν οι τροπαιούχοι της προηγούμενης διετίας, Πίστονς, τους οποίους φρόντισαν να καθαιρέσουν με sweep. Και στον τελικό ήταν η σειρά των Λέικερς να γευτούν την απογοήτευση, καθώς οι μαινόμενοι ταύροι του Σικάγο τους έριξαν στο καναβάτσο με 4-1 νίκες και κατέκτησαν τον τίτλο του πρωταθλητή.
Η νυν διοίκηση των Μπουλς πήρε την απόφαση να τιμήσει αυτή τη σπουδαία ομάδα, κάτι που θα λάβει σάρκα και οστά στις 12 Μαρτίου του 2012 στο ματς με αντιπάλους τους Γιούτα Τζαζ...

2 σχόλια:

  1. Πόσο δύσκολο είναι να ακολουθήσουν το παράδειγμα των Μπουλς και οι δικές μας ομάδες;

    Παιδιά εκ μέρους του 3-ponto.blogspot σας ευχόμαστε καλή αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Drazen

    Δυστυχώς όπως φαίνεται πολύ. Το πρόβλημα είναι στη φιλοσοφία. Ευχαριστούμε πολύ. Χαιρόμαστε να έχουμε δίπλα μας φίλους με την ίδια τρέλα όπως εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή